Наско Сираков вече не е член на сдружението „Левски на левскарите“, което той основа

Наско Сираков вече не е член на опозицията. Собственикът на “сините” е удържал на думата си и се е отписал автоматично от сдружението „Левски на левскарите”. Това е станало, след като той е изпълнил заканата си и е спрял да плаща членския внос. Така той е бил заличен автоматично от системата на организацията, която следи дали нейните членове са стриктни. По ирония на съдбата отлъчването му е станало непосредствено преди Общото събрание, което се проведе в четвъртък на „Герена”, стана ясно от коментари във форумите на привържениците в мрежата.

След сбирката пък се появиха поредните искри между Сираков и опозицията. Те бяха разпалени от изказването на Петър Ганев, който е бивш член на Надзорния съвет, че Левски е в будна кома. Сираков не му остана длъжен и от своя страна обяви, че Ганев има бели петна в паметта си и е забравил колко дългове са били натрупани преди Даниел Боримиров да бъде назначен за изпълнителен директор. Последва контра декларация от тръст „Синя България”.

Както е известно, хората до Сираков не спират да коментират, че бройката на членовете на „Левски на левскарите” не спира да се топи. В момента в агитката пък тече разследване как знамето на организацията се бе озовало в ръцете на крайните фенове на ЦСКА-София, които го размахаха като трофей по време на последното дерби между двата тима, а после го запалиха.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук