Сираков подхваща нови преговори с Краев, Петрис на 100 процента си тръгвa

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заявил на Общото събрание, че Андриан Краев и Жереми Петрис отказват да преподпишат с клуба, въпреки че са им предложени много по-добри от финансово естество договори.

Босът на сините ще предприеме нови преговори с българския национал. 24-годишният футболист наскоро подписа договор с мениджърската агенция Рогон, в която работи бившият играч на сините Джон Ингълс. Именитият импресарио Лъчезар Танев също сподели, че е готов да помогне в преговорите, но за момента те удрят на камък. От „Герена“ се надяват все пак към положителна развръзка с Краев. В противен случай столичани ще бъдат принудени да го продадат през зимата, тъй като контрактът му изтича в края на сезона и той може да си тръгне като свободен агент лятото. Интерес към халфа проявява Лудогорец, но желанието му е да продължи кариерата си в чужбина. За момента запитвания има извън Европа, а любопитното е, че брат му Божидар е клиент на същата мениджърска агенция и играе в Австралия за новозеландския Уелингтън Финикс.

Десният защитник Жереми Петрис може да се смята за сигурен напускащ. Французинът няма намерение да подписва нов договор с клуба и е заявил на мениджърите си да му търсят нов отбор. 25-годишният бранител се срещна в София с тях преди дни и точно това е обсъждано. Към Петрис има интерес от Лудогорец, като преди това такъв се проявяваше и ЦСКА 1948.

Сините вече са се заели да търсят заместници на двамата през зимата, като за момента има няколко набелязани имена, с които ще се преговаря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук