От Дунав отпуснаха 600 билета за фенове на Левски

От Дунав Русе отпуснаха 600 билета за привърженици на Левски за предстоящия мач от 1/16-финалите за Купата на България.

Ето какво написаха от Дунав Русе:

Информация относно гостуващите фенове на ФК Левски (София), които желаят да се снабдят с билети за сектора за гости. Ще бъдат отпуснати 600 билета, колкото е и капацитетът на сектора (т.н. “клетка”). Продажбата ще започне в петък, 10-ти ноември, като билети ще бъдат продавани само на едно място в Русе 👉 в магазина за “Големи хора”, който се намира на ул. Ангел Кънчев 23.

В деня на мача, билети ще се продават също така и от 16:30 ч. и на касата за гостуващи фенове, която се намира на ул. Кавала (зад бензиностанция “Еко”). Цената е 10 лева. Ако при предварителната продажба се изчерпи цялото количество от 600 билета, което е предвидено за гостуващите фенове, то касата пред сектора за гости няма да работи в деня на мача.

Напомняме, че билети, закупени за секторите с домакински фенове (дигитални или физически) не важат за сектора с гостуващи привърженици. Също така припомняме, че дигиталните пропуски важат само и единствено за секторите за домакински привърженици. Достъпът до съответните сектори е отразен и на всеки билет. Пропуските на физически носител са валидни единствено заедно с прикрепения към тях фискален документ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук