Събрание без бомби очакват в Левски

Феновете на Левски не са доволни от представяното на тима в последно време. И това си личи не само от атаките в социалните мрежи и скандиранията на стадиона, но и от въпросите, с които искат да притиснат шефовете на тима преди днешното Общо събрание. Питанията са свързани най-вече с дълговете, които продължават да тегнат над клуба. Те са свързани основно с НАП. „Каквото има, ще го кажем, нека бъде изненада за всички”, коментираха от „Герена”. Според запознати всичките приходи, които Левски генерира от участието си в Лигата на конференциите, са били насочени там. Причината е, че се цели споразумение с хазната, което ще помогне на „сините” да дишат по-спокойно. В момента те не могат да си позволят и 100 лева разход, ако нямат налични 100, които да бъдат изискуеми от НАП.

На това събрание не се планират бомби в управата, каквито имаше на предишното, което бе свързано с раздялата с Ивайло Ивков. А това от своя страна доведе до промени в УС и Надзорния съвет. Освен Ивков, в Левски се оказа излишен и Петър Ганев. Това накара феновете да протестират, че остават без представител в клубната управа. Макар Христо Йовов да е смятан от мнозина именно за връзка между агитката и ръководството. В последно време обаче той се оттегли от клубните дела, за да не ангажира Левски с политическите ангажименти, които бе поел.

От „Герена” ще отговарят на въпроси, които са им поставени, но най-важното е да не се влиза в излишни полемики, каквито белязаха предишните подобни сбирки.

Проблем номер 1 за момента иначе си остава допълнителното набиране на спонсори, които да помогнат на „сините” да направят селекция, каквато всички фенове искат. Левски не може да си позволи да плаща за нови имена и ще трябва да търси нови сделки като тази за Дарлан. Гремио го пусна на „Герена” без пари с обещанието, че един ден ще получи сериозен пай, ако той бъде продаден в друг отбор. Затова в момента в Левски търсят нападател, който да може да вкарва във всеки мач, но и да не им струва почти нищо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук