На “Герена” решиха един от проблемите с нежелаещ да преподписва

Левски върви към разплитане на един от проблемите, които посочи Николай Костов. Треньорът бе категоричен, че на „сините” им тежи това, че основни играчи все още не са подновили договорите си. И не мислят затова, което им предстои на терена, а за оферти. В това положение са Жереми Петрис, Андриан Краев и Келиън ван дер Каап.

Краев бе обещал, че ще поднови със „сините” най-късно до края на октомври. Вече обаче сме в ноември, а от „Герена” все още не е дошла новина, че той е преподписал с Левски. Твърди се, че той продължава да тупка топката и да чака Нова година, когато ще може свободно да се търгува като свободен агент от лятото. Жереми Петрис пък все още да настоява да се превърне номер 1 по заплата на „Герена”.

Ван дер Каап пък дълго време се дърпаше от нов договор, а дори и бе пожелал да си тръгне от Левски още зимата. Сега обаче настъпи обрат, след като на два пъти Николай Костов му гласува доверие. Защитникът не го подведе, както се случваше и преди това със Станимир Стоилов. Сега „сините” имат принципно споразумение с агента му и него. Остава само двете страни окончателно да си стиснат ръцете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук