Ганев: Абсолютно невъзможно е да продадем играч, който да погаси значителна част от дълга към НАП

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев сподели впечатленията си след Общото събрание на акционерите на „синия“ клуб.

„Аз не чух такова нещо, беше казано, че Боримиров вече не е временен изпълнителен директор, а се справя чудесно, което аз не споделям, и че остава за постоянно“, заяви той пред Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Той разкритикува работата на ръководството на клуба: „Аз лично не виждам какъв ход да предприема. Привържениците трябва да кажат своето мнение. Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва вече 10 години. Към ноември отпадане от всякакви възможности за титла. Ще видим докъде ще се представим за Купата, след което и почти никакъв шанс за голям трансфер, който да ни помогне да си изчистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи така, че на терена да играят играчи, при трансфери на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне. Шест месеца това е абсолютно невъзможно. Абсолютно невъзможно е да продадем играч, който да погаси значителна част от дълга към НАП“.

Относно думите на Наско Сираков срещу БФС, Ганев заяви: „Нека Наско Сираков отговори на този въпрос. Не е моята роля да казвам какво се е случило на Общото събрание. В момента не съм в някакви управителни органи. Най-вероятно до края на деня няма да получите по-детайлна информация от управляващите клуба, но нека да видим. Надявам се някой да излезе и да говори“.

„Не, не е имало такъв въпрос“, каза той относно темата за треньора.

Той каза защо според него на ОС е имало по-малко акционери, отколкото миналата година: „Защото оценката на ръководството и на вярата в клуба се дава в отстъпление от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещение на стадиона. Имахме мач с отбор, който бе на първо или второ място, на мач със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните миналата година, когато имаше вяра в този отбор, колко пъти беше разпродаден стадионът. Да, има сериозно отдръпване на публиката. Негодуванието се изразява в апатия. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха далече от стадиона. Единственият успех е броят продадени фланелки, които знаете защо дойде. Точно за това работихме всички – да има договор с Adidas, знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият успех, който отдавна бе заложен, бе очакван и се случи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук