Саид Ибраимов хареса бразилски халф за Левски

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски Саид Ибраимов е харесал бразилски халф за зимната селекция на отбора. 52-годишният специалист, който се очаква съвсем скоро да започне работа отново на “Герена”, е бил в Страната на кафето и е набелязал плеймейкър за “сините”.

Столичани имат нужда от подобен тип футболист, който да дирижира атаките и да дава решаващия пас, тъй като в момента липсва играч с такъв профил в тима. В момента от Левски разглеждат изготвения доклад и обсъждат как да подходят в предстоящите преговори.

От “Герена” спокойно могат да привлекат играч без паспорт за ЕС, тъй като наскоро разрешиха големия проблем по този въпрос и Цунами, Уелтон и Роналдо се сдобиха с българско гражданство.

Треньорът Николай Костов държи отборът му да бъде подсилен с атакуващ халф, защото в момента ползва в тази роля Джавад Ел Джемили, а Хасими Фадига за момента не показва, че може да влезе в обувките на човек с идеи в атаката.

През миналия сезон, а и в началото на този “сините” разполагаха с Ивелин Попов, но той премина в Ботев (Пловдив), където се представя на ниво. С такива функции се нагърбваше и Филип Кръстев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук