Зверска диета бърка плановете за Билал Бари

Очакванията, че Билал Бари ще се включи скоро в заниманията на Левски няма да се сбъднат. Миналата седмица той започна да загрява със съотборниците си, но май ще си остане само с това. Поне до Нова година. „Сините” ще направят опит да го върнат обратно по време на зимната подготовка.

Според запознати, французинът с марокански корени сам се е вкарал в беля. Билал Бари бил притеснен, че може да се отпусне по време на дългото си възстановяване след двете операции. Затова се подложил на зверска диета, която да не му позволи да качи и един излишен килограм. Това обаче от своя страна се смята за грешно от специалистите, защото няма достатъчно сили, за да стартира с бяганията. Бари е бил наплашен, че е склонен към надебеляване и се е постарал подобно нещо да не се случи. И сега ще трябва да се поправи, за да може да бъде готов да стартира заедно с останалите още от първата тренировка след Нова година.

На „Герена” не са го ползвали от есента на 2022 година, когато той се контузи преди дербито с ЦСКА-София. След това претърпя две операции на кръстните връзки, които скъса.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук