Емил Ангелов: Някои ги хваща звездоманията и правят глупости на терена

Бившият играч на Левски – Емил Ангелов – сподели впечатленията си от победата на „сините” над Черно море с 1:0. Той заяви, че тима ще успее да победи и в следващата среща, когато гостува на Берое.

„Доволен съм от представянето на Левски и победата с 1:0. Беше ясно, че „сините” са по-класни от Черно море. Първенството се разви много добре Локо Пд и Черно море до този момент. Това е основната причина да са в челото, а не, че са толкова силни. Не са по-класни от Левски, ЦСКА и Лудогорец. Те са силни отбори и ще бъдат вероятно в Топ 6, но не притежават повече класа от останалите. Пролича си кой е по-добрият отбор на „Георги Аспарухов”. Левски можеше и по-изразително да победи. Ако бяха изиграли някои ситуации по по-добър начин, можеше по-рано да бъде решен мачът. Уелтън е добре да подава топката по-често, когато има тази опция, а той решава да стреля. Някои футболисти ги хваща звездоманията понякога и започват да правят глупости на терена, а това е грешно. Почва да губи себе си на моменти. Въпреки това на този етап играе добре за Левски и върши много работа”, коментира Емил Ангелов – Бабангида.

„Казвах, че на Николай Михайлов трябва да му се дава шанс. Не бива Пламен Андреев да бъде оставен на скамейката, но и Михайлов трябва да получава шанс. Когато се дава шанс на Пламен, е хубаво да го използва. Двамата са равностойни вратари и имат качества. Ники е с повече опит просто. На Андреев отново ще му се даде шанс, защото има много мачове до края на първенството. Трябва да се възползва. Не бива да се притеснява, защото той има качествата да играе в Левски. Всеки бърка. Уважавам младите играчи, но трябва да се внимава. Това зависи от тях, трябва да имат психиката”, заяви Бабангида.

„Берое е добър отбор. Доста нови играчи имат и са непознати за мнозина. Тези момчета искат да се докажат. Мисля, че в Стара Загора ще стане хубав мач. Теренът е добър и ще има атмосфера, която подобава на такъв двубой. Левски съм сигурен, че ще изиграе един добър мач срещу тях и ще се поздрави с победата. Винаги Левски е играл добре в Стара Загора”, завърши Ангелов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук