Николай Костов дава почивка на националите в Левски

Треньорът на Левски Николай Костов ще даде почивка на играчите, които бяха повикани в различните национални гарнитури. С мъжката селекция на България бяха Андриан Краев, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков, като само последният вчера стартира като титуляр в контролата с Албания. При младежите бяха Пламен Андреев и Асен Митков. Халфът започна сред 11-те на Александър Димитров срещу Косово, докато Преслав Бачев се разписа вчера при успеха на 19-годишните в мача с Хърватска, спечелен от лъвчетата с 4:3 в Загреб. Рано тази сутрин на Хосе Кордоба му предстоеше двубой от Лигата на нациите на КОНКАКАФ с Панама срещу Гватемала.

Днес се очаква част от българските национали да се завърнат в групата на сините, но Костов е решил да не ги подлага на натоварвания, като някои от тях ще проведат възстановяване, а други изобщо няма да тренират.

Треньорът на Левски работеше с ограничена група по време на паузата, което не му позволи да проведе контрола. Към редиците се присъедини Илиян Стефанов, който счупи пръст преди дербито с ЦСКА-София и не попадна в групата, но вече е добре и ще бъде на разположение за домакинството на Черно море.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук