ДК към БФС продължава да бави решението за ексцесиите на ЦСКА-София – Левски! Още събирали материали

Дисциплинарната комисия към БФС бави решението си относно наказания за Левски и ЦСКА-София заради поведението на част от феновете на двата тима. Както е известно, по време на двубоя двете публики се обстрелваха с ракети, а привърженик на армейците пострада и бе закаран в болница. Сините вече имаха предупреждение за лишаване на домакинство и се очаква трибуните на „Георги Аспарухов“ или част от тях, да останат затворени срещу Черно море. Двубоят срещу варненци е в неделя, 22 октомври, от 16:30 часа.

Председателят на ДК Юрий Кучев заяви, че още се събират материали за случилото се. „Най-късно в четвъртък трябва да има решение по случая. Най-вероятно ще се съберем в сряда и ще гледаме казуса. Взимането на решение бе забавено, защото все още се събират материали“, каза юристът.

Наказание ще има и за ЦСКА-София, като се очаква армейците да получат предупреждение за лишаване от домакинство или мач при закрити врати. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени глоби и за други провинения на привържениците.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук