Искане на Краев блокира преговорите с Петрис

Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан Краев да преподпише договора си с клуба. Халфът е поставил на „сините” шефове условие заплатата му по новия договор да не е по-малка от тази, която евентуално ще взима Жереми Петрис. Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а „сините” преговарят вече доста време за подновяването им. Това условие на Краев реално блокира преговорите с Петрис, който настоява за огромно увеличение на заплатата си, за да преподпише. Исканията на халфа, който вече носи капитанската лента на тима, са далеч по-малки, но претенциите на французина го карат да не бърза с подписа. По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, за да подпише с Краев. В противен случай „сините” ще трябва да увеличат с много парите на халфа, който принципно вече е приел едни финансови условия.

От „Герена” вече спечелиха с четири коза Краев за нов договор – двойна заплата, капитанска лента, занижена клауза за трансфер в чужбина и казуса „Тодор Неделев”, който отиде в Лудогорец, само за да напълни бройката в състава на „орлите” за българи, а към момента е твърда резерва в Разград.

Твърди се, че Анди Краев трябва да преподпише до края на месеца със „сините”, а досега не го е направил именно заради изискването си Петрис да не взима повече от него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук