МВР изнесе интересна информация след вчерашния двубой

От Пресцентъра на МВР съобщиха, че покрай вчерашния мач ЦСКА-София – Левски са задържани общо 16 провинили се.

Един е участвал в сбиване преди мача и е задържан на бул. „Драган Цанков“. Малко по-късно, на изградените контролно-пропускателни пунктове на стадиона са задържани трима – един непълнолетен – за притежаване на наркотични вещества, и двама (единият от които също непълнолетен) – за притежаване на забранени предмети и вещи (пиротехнически изделия).

След приключването на мача са задържани общо 12 фенове за хулигански действия и нанесени щети в автобус на масовия градски транспорт, в района на бул. „Цариградско шосе“.

По време на двубоя за кратко възникна напрежение между двете агитки. В резултат на бързата намеса на полицейските сили, ситуацията беше овладяна и не бе допуснато разрастване на конфликта.

СДВР предприе мерки за обезпечаване на обществения ред и организация на движението във връзка с проведената футболна среща между отборите на ПФК ЦСКА-София и ПФК Левски. При придвижването големите групи фенове на двата отбора към Националния стадион „Васил Левски“ не бяха допуснати сериозни нарушения на реда в центъра на София.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук