Левски с 11 национали

Единадесет футболисти на „Левски“ получиха повиквателни за срещите на националните отбори в средата на месец октомври.

Капитанът Андриан Краев, защитниците Кристиан Димитров и Патрик-Габриел Галчев и нападателят Марин Петков са извикани в състава на представителния тим на България за европейската квалификация с Литва на 14 октомври в София и за контролната среща с Албания на 17 октомври в Тирана.

Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за мачовете на Панама от Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ срещу Кюрасао (13 октомври във Вилемстад) и срещу Гватемала (17 октомври в Панама Сити).

Вратарят Пламен Андреев и полузащитникът Асен Митков са повикани в младежкия национален отбор за европейските квалификации срещу Германия на 13 октомври и срещу Косово на 17 октомври в София.

Нападателят Преслав Бачев получи повиквателна за юношеския национален отбор на България до 19 години за тренировъчен лагер и приятелски турнир в Хърватия от 8-ми до 17-ти октомври.

Полузащитникът Михаил Петров и нападателите Денис Гиведжов и Стивън Гаоте са извикани в юношеския национален отбор до 17 години за квалификационния турнир за Европейско първенство в Унгария срещу селекциите на Босна и Херцеговина (25 октомври), Унгария (28 октомври) и Андора (31 октомври).

„ПФК Левски“ пожелава успех на всички свои футболисти с националните екипи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук