Костов прави промени в състава за ЦСКА-София

Левски едва ли ще промени схемата на игра за двубоя с ЦСКА-София, както очакват мнозина, но пък не е изключено да направи промени в стартовите 11. На “Герена” искат да отговорят подобаващо на агресията на “червените” в средата на терена. Затова не е изключено там да се появят по-опитни имена от Джавад Ел Джемили и Асен Митков. Последният бе почти незабележим в дербито с Лудогорец, което бе загубено с 0:1. Халфът явно се уплаши от влизането, което му направи Руан в началото на мача. Със сигурност и играчите на ЦСКА-София няма да се церемонят с него.

Ел Джемили пък се загуби в много от последните двубои на “сините”. И той не е толкова ефективен, колкото беше в началото на сезона. Засега обаче не е ясно кои играчи ще ги заменят. Съществува възможността и Николай Костов да промени мнението си и отново да заложи на тях, за да покаже, че им има пълна вяра.

Със сигурност този път в защита ще се завърне Кристиан Димитров. Той пропусна последните два мача заради здравословни проблеми, а вместо него на терена бе Келиан ван дер Каап. Причината да не играе с Лудогорец бе температура, която го втресе преди срещата.

На “Герена” се радват, че заразата, която удари преди това и Асен Митков, бе овладяна. Така в момента Николай Костов разполага с всичките си играчи, ако не броим Билал Бари, който е трайно контузен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук