Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след успеха на „сините“ с 2:0 срещу Славия в най-старото столично дерби.

„Видяхте още в началните минути бяхме много добре разпределени на терена, доминирахме тотално и точно тогава получихме червен картон и нещата се промениха. Не сме давали указания на играчите да играят дефанзивно. Съумяхме да отбележим гол и от там започнахме да играем по-умно. На полувремето си починаха играчите, казахме си каквото трябва и излязоха да спечелят геройски тази среща“, сподели след срещата Костов.

„Ние сме играли и друг път под тази система. Естествено, че съм доволен. Искам да похваля и отбора на Славия, те намериха своите положения. Ние сме щастливи, че направиха този пропуск, но това е футболът. Поздравявам ги“, каза още той.

„Ние сме на такъв етап от нашето равнище, където трябва да работим и да сме по-устойчиви в моментите, когато топката се отнеме от противника. Развиваме стил, който е доста рискован и зависим от тревното поле. Справяме се засега, доволен съм от играчите“, допълни наставникът на „сините“

„Мога да кажа, че всички мачове са важни, а тези са по-специални. Надявам се да се подготвим добре, защото имаме малко време за възстановяване. Мисля, че ще направим всичко възможно да се представим на ниво“, завърши Николай Костов относо предстоящите мачове с Лудогорец и ЦСКА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук