Жереми Петри ще мине преглед, може да си изпати доста

Жереми Петри се наби в очите на шефове, треньори, фонове и съотборници. Десният бек на „сините” пропусна мача с Етър, след като се оплака, че чувства болки непосредствено преди началото на двубоя. Така се наложи Николай Костов да пренарежда състава си в последния момент и Галчев започна като титуляр. Нищо, че на тренировката, която са направили от Левски в събота сутринта, Петри не е изявил никакви оплаквания. Вчера сутринта пък той изуми всички, след като тренира наравно с останалите и забрави за болките, които толкова му пречеха да играе срещу Етър.

Според запознати той ще мине днес прегледи, за да се види дали наистина е имал проблем, който не му позволява да играе с „виолетовите”, или това е следствие на някаква негова прищявка. Ако е последното, то Петри може да си изпати доста сериозно. И трайно да бъде забит на резервната скамейка.

Както е известно, той е един от играчите, които отказват да преподпишат. Причината затова е, че има финансови изисквания като за Манчестър Сити, а не за Левски. Петри отхвърляше всички предложения, които му отправиха от „Герена”, но в ситуацията настъпи обрат, след като „сините” заплашиха, че ще се разправят с клубовете, които мътят главите на техните играчи, чиито договори изтичат през лятото. Мениджърът на Петри се върна на масата на преговорите, но пък от Левски не са толкова сигурни, че желаят Петри да остане. Причината затова е, че има сериозно падение във формата му в последно време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук