Емил Ангелов към протестиращите “сини” фенове: Това трябва вече да свърши

Славният нападател на Левски и герой от “Синята приказка” – Емил Ангелов – сподели мнението си за продължаващия протест на Сектор “Б” срещу клубното ръководство. Малко преди да изтече час игра от мача с Етър, спечелен с 1:0, ултрасите прекъснаха двубоя с димки в момент, в който “сините” бяха натикали съперника в собственото му наказателно поле. Това също не беше одобрено от Бабнгида.

“Публиката на Левски винаги е била единна и е била много сериозен играч. Не виждам защо се получава така. На мен ми е много болно – да са разединение, да не се уважават един – друг. Това нещо трябва вече да свърши. Бивш футболист съм на Левски и винаги публиката ми е помагала да надскачам себе си. Това, което съм правил на терена, съм го правил за тях. Искам да им кажа всичко това да свършва по най-бързия начин. Имаме една цел – Левски да е на най-доброто място.

Що се отнася до това на футболистите как им влияе прекъсването на мача заради димки – точно започна полувремето, бяха в подем, започнаха да правят натиска, който искахме, след тази димка… Много неприятно нещо. Има малки деца, жени – не ни отива на нас като Левски, като европейски клуб – доскоро играхме в евротурнирите, а сега се връщаме на много ниско ниво”, коментира Ангелов пред Диема спорт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук