Левски срещу удобен съперник в опит да избегне влизане в криза

Левски приема Етър в мач от 10-ия кръг на Първа лига и на пръв поглед нещата изглеждат ясни – победа за „сините”. Нещата обаче не са толкова безоблачни, защото равенството и най-вече играта срещу Крумовград показаха, че отборът може да влезе в игрова криза, която да го извади от борбата за първите места. Това се е случвало доста често в последните години, пресен е примерът от миналия сезон, когато Левски не успя за вземе победа в 11 поредни мача.

Днес Николай Костов има идеален шанс да избегне началото на негативна серия. Етър е изключително удобен съперник за Левски. „Болярите” не са побеждавали „сините” в
София от 32 години насам. Тимът от Велико Търново е на последно място в класирането и ще води люта битка за оставане в групата. Дали обаче Левски, в типичния си стил, няма да подцени съперника? Мачовете с Ботев Враца, Пирин и Крумовград показаха точно това – „сините” трудно намират емоция и мотивация да играят силно срещу отбори от втората половина на таблицата.

Добрата новина за Костов е, че няма никакви проблеми със състава и всичките му футболисти са на линия. Той обаче е принуден да прави рокади между бразилските футболисти, заради липсата на паспорти от ЕС. Така извън групата днес остава Роналдо. Той ще получи почивка за сметка на Дарлан.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук