Наставникът на Левски Николай Костов остана разочарован от действията на „сините“ фенове в Сектор Б, които запалиха димки малко преди 60-ата минута, а големият облак дим прекъсна срещата. Треньорът на тима призовава да се намери решение възможно най-скоро.

„Ключово за успеха е може би търпението. Няма смисъл да философстваме много, мачът свърши така както започна. Единият отбор само се защитаваше в собствената половина. Очаквах някакво противопоставяне от отбора на Етър. Мачът може би щеше да стане по-интересен, ако имаше реализация от наша страна през първото полувреме. Нямам забележки към футболистите, изпълниха това, което говорихме на полувремето“, сподели Костов след срещата.

„Аз съм спокоен, не мислете, че съм нервен. Нервирам се, когато играем на лоши терени и не можем да си взаимодействаме. Не очаквах да се сблъскам с неща, които не знам дали трябва да коментирам. Накъсва се играта не само заради паданията на играчите. С тия моменти вече втори мач, не знам, може би нашите фенове в Сектор Б трябва да помислят какво влияние има това върху нашите играчи. При положение, че тъкмо намерихме темпо, даже имахме три удара и спряхме играта за 7-8 минути. Не го бях предвидил въобще. Интересно ми е този протест кога ще приключи. Не е приятно, това влияе на нашите играчи.„Левски е вечен“ е обърнато обратно. На мен ми е жалко за това, вече трябва да се намери някакво решение. Аз повече съм замислен върху тези неща, отколкото върху играта. Разваляме празничната обстановка. Тука присъстват много деца, аз едва дишах през тези минути. Огорчен съм от тия неща. Даже не можах да се изкефя от победата“, допълни той.

След това наставникът на Левски коментира представянето на Асен Митков.

„Няма да правя реклама на Асен Митков, той е много добър млад играч. Доволен съм от неговото старание, той е умен играч и добре се включва винаги“

„Да ви кажа спадна малко емоцията след европейските мачове, спадна емоцията и в публиката и в нашите играчи. Добре се развиваме“, завърши Николай Костов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук