Роналдо “гори”, заради недоволство на Дарлан?

Левски разполага с шестима футболисти, които нямат паспорт от ЕС, а в групата за мачовете от Първа лига може да бъдат най-много петима. Това правило започна да създава напрежение на „Герена”. В основата му е халфът Дарлан, който е започнал да недоволства, че винаги е човекът, който не играе. Бразилецът получаваше минути на терена в евротурнирите, но „сините” отпаднаха и сега Дарлан постоянно е извън сметките на треньора Николай Костов.

Логично техничарят не е доволен от тази ситуация, която няма да се оправи, докато Левски не завърши процедурата по изваждане на БГ паспорти на Уелтън и Цунами. Тя е в напреднала фаза и се очаква двамата бразилци да получат родни документи през месец октомври. Дотогава обаче спортно-техническото ръководство на Левски е взело решение да прави ротации. Очаква се те да стартират още в събота, когато Левски приема Етър.

Най-вероятно в групата на „сините” за този мач ще влезе Дарлан, а друг бразилец – Роналдо, ще изпадне. На „Герена” са преценили, че нито един от останалите чужденци не може да бъде жертван – Уелтън е звездата на отбора, Рикардиньо и Цунами нямат алтернатива, а Хосе Кордоба трябва винаги да е на терена, защото клубът смята да го продаде за милиони най-късно в края на сезона. Така Роналдо остава единственият заменим футболист, защото на неговата позиция могат да играят и Марин Петков, и Илиян Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук