Батков: Сираков е стабилност, исканото от Мъри нямаше как да стане

Бившият собственик и президент на Левски – Тодор Батков – говори за моментното състояние на клуба, както и за представянето на отбора от началото на сезона.

“По дефиниция трябва да подкрепям хората, които управляват Левски. Не им е леко. Виждам съживяване на публиката и много хора идват на мачовете. Отборът в последно време играе не лошо. Да, има какво да се желае. Според мен треньорът работи добре и има резултати. Правят глупости, губят точки, а досега не са имали сериозни мачове в първенството с изключение на тези с ЦСКА 1948 (1:2) и Локомотив Пловдив (1:2). В Европа се представиха не лошо и реализираха добър приход – около 900 хиляди евро от УЕФА, минус глобите. Според мен от билети спечелиха около 1,8 милиона лева, което пак е добре дошло. Трябва да подкрепя Сираков, защото той все пак е някаква стабилност. Това, което Мъри искаше, нямаше как да стане. На една неясна структура, доминирана от малка фракция фенове, да отидат акциите, означава да свирим “Погребалния марш” на клуба. Никой не е по-голям от Левски. Според мен има обратен път на Стоилов в Левски, стига да се разберат с Наско. Феновете ще го приемат”, заяви Батков пред БЛИЦ.

“Нека да сме честни за титлата. Има Лудогорец който започва сезона с една обиколка аванс, защото парите там не са проблем. Това не означава, че Левски трябва да се отказва. Всичко зависи от финансите. Мисля, че трябва да се дава повече път на български млади футболисти. Има много начини и форми да бъдат привличани допълнителни финанси от маркетинга. Различни форми за ангажиране на феновете за допълнително финансиране. Левски трябва да търси още спонсори. Мисля, че “Палмс Бет” реализира доста имидж и го материализира в завишени продажби и печалби. Може би и те трябва да дадат повече”, заяви Батков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук