Треньорът на Левски Николай Костов бе доволен от успеха на своя отбор над Пирин с 2:0 в отложен мач от 6-я кръг на efbet Лига. Специалистът поздрави играчите и публиката, като коментира и договорите на футболисти на „сините“.

„През първото полувреме Пирин беше по-добрият отбор, играхме с нарушен баланс. Ще направим анализ, може да е имало някакво подценяване от определени играчи. Неправилно атакувахме свободните пространства. Втората част реагирахме добре, раздвижихме играта и заслужено спечелихме. Поздравявам нашата публика и играчите“, започна Костов.

„Неслучайно отбелязваме голове в последните минути. Непримирими сме, но много от играчите на Пирин падаха и губеха време. Чакаха се пушеците да изчезнат, за да можем да играем, а точно бяхме в добър ритъм. Доволен съм от играчите, имахме добри взаимодействия, много добре се включиха двамата Асеновци“, продължи той.

„На всички разчитаме, има си време за всичко и всички. Вярваме, че сме добър отбор и така работим. Имахме добър ритъм, но трябва да се каже, че имахме много национали и за тях нямаше почивка, а са допълнително изтощени“, добави специалистът.

„Вярвам, че всички играчи ще си удължат договорите, с които говорим. Въпрос на време е, не се меся в клубните дела. Не ми влияе нищо, тъй като всички играчи, които имат да преподписват договор, тренират пълноценно и за мен не е проблем“, завърши Николай Костов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук