Надзорният и Управителният съвет на Левски се събират след мача с Пирин

Съвместно заседание на Надзорния и Управителния съвет на Левски ще се проведе след мача с Пирин. Причината е, че в паузата не „Герена” пропуснаха една сбирка заради лични ангажименти на част от клубните шефове. Те си откраднаха 3-4 дни за почивка, след като през лятото нямаха време за ваканция. Първо „сините” трябваше да назначат нов треньор, а след това бяха почти неотлъчно до Николай Костов и играчите. След това на „Герена” влязоха в режим „Европа”.

Очаква се да бъдат обсъждани въпросите около подновяването на договорите. Защото от тях до голяма степен ще зависи и зимната селекция на тима. Със сигурност Левски ще трябва да се подсили сериозно, ако не е успее да намери общ език с всички играчи, които от лятото може да станат свободни агенти. Както е известно, проблем номер 1 за „сините” в това отношение е ситуацията с Краев, който се дърпа от предложението, което му е направено.

Естествено, „сините” ще обсъждат и други належащи въпроси, които са свързани с клуба. В неделя един от шефовете Борислав Георгиев разкри, че в момента тече ревизия, чиято цел е да се види дали Левски ще може да предложи на хазната работещ модел за чистенето на дълговете, които има към нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук