Сериозна дилема пред Николай Костов

Сериозна дилема стои пред Николай Костов преди двубоя с Пирин. Треньорът на „сините” трябва да реши кой от чужденците, които нямат паспорти извън ЕС, ще трябва да пропусне домакинството на Пирин утре. Както е известно, този проблем изникна пред Николай Костов с привличането на Дарлан. Така всеки мач той трябва да оставя един от легионерите си извън групата.

Първоначално този избор падаше върху Дарлан, защото имаше да наваксва с подготовката. Тази ситуация обаче се промени, след като той влезе в час и Костов започна да залага на него. В последната среща преди паузата в първенството този проблем се реши лесно. Рикардиньо бе оставен да почива, след като главата му бе разцепена при загубата с 0:2 от Айнтрахт в реванша във Франкфурт. Сега обаче нападателят ще бъде на линия за двубоя с „орлетата”. И Костов едва ли ще се лиши от услугите му. Същото важи още за Роналдо, Уелтън, разбира се и Цунами, който е трети капитан на тима.

Логичен избор в този случай е Хосе Кордоба. Панамецът е стълб в защитата на „сините” и една от най-важните фигури. Защитникът обаче пропътува хиляди километри, за да играе за Панама в Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Тимът отнесе с 3:0 в Мартиника, а след това направи 1:1 в гостуването на Гватемала. И спокойно може да пропусне един мач в Първа лига за сметка на Келиан ван дер Каап.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук