Казусът „Андриан Краев“ разбуни духовете сред „синята“ общност

От два дни в медийното пространство непрекъснато се тиражира информацията, че Лудогорец е пратил оферта за Андриан Краев в последните дни от летния трансферен прозорец, а българският национал е настоявал да бъде пуснат в тима от Разград.

Ръководството на Левски обаче вместо да го пуснат, са решили да изпратят Краев за назидание на резервната скамейка, като дори не е изключено, ако халфът не промени решението си, да бъде изваден от първия състав на „сините“.

По информация на Герена.бг оферта на разградчани наистина е имало, но тя не е била според очакванията на клуба, в следствие на което е била отхвърлена, а на Краев му е бил предложен нов договор. Този договор обаче би трябвало да съвпада с възможностите на Краев и той да отговаря на представянето му към момента. Контрактът следва да бъде с подобрени финансови условия и ако 26-кратните шампиони не могат да подсигурят подходящата сума за това, те би следвало да предложат процент от евентуален негов трансер в бъдеще или поне такава е практиката в много европейски отбори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук