Георгиев: Левски няма да позволи на нито един клуб нерегламентирани контакти с наши футболисти

Членът на УС на ПФК Левски – Борислав Георгиев – гостува в предаването “Арена спорт” на БНТ. Той намекна, че някои от водещите родни клубове са водили нерегламентирани преговори с футболисти на “сините”, но същевременно бе категоричен, че от клуба няма да търпи подобни неща и ще си търси правата.

“Спортно-техническият ресор не е моят. Мнението ми е, че Левски винаги има една-единствена цел – шампионска титла. Левски няма да продава на всяка цена. Ще се продава само при изключително изгодни за клуба суми.

Отправям апел към водещи български клубове – да не влизат в нерегламентирани контакти с наши футболисти. Не е коректно, не e в духа на феърплея, забранено e и най-важното – Левски няма да го позволи и ще направи всичко възможно да се обърне към всички компетентни инстанции това да не се случва. Тези клубове кои са? Знаят за кого се отнася. Не е редно да ги споменавам. Знаят си ги.

Засега няма оферти към футболисти на Левски, които да удовлетворят финансовите изисквания на ръководството.

Най-големият капитал на Левски е неговата публика. Дълбок поклон. Когато публиката е единна, Левски ще върви напред. Апелирам да са винаги зад клуба, за да постигнем целите си. Феноменални са. Няма такава публика. Дори от ръководството на Айнтрахт казаха, че не са виждали такава публика, с изключение на Турция.

Благодаря на клубното ръководство, на всички служители, включително спортно-техническо ръководство, за спокойствието, което се създаде в клуба. Всички решения се взимат с висшегласие в кабинета на изпълнителния директор. Няма човек, чиято дума да тежи повече от тази на друг. Благодаря на Топузаков, че пое отбора в много тежък момент и го изведе до европейските терени. Ники Костов направи така, че да изживеем 6 незабравими европейски вечери. Достойно представяне, особено последният мач, където противникът беше друга класа. Той създаде спокойствие в клуба и отбора. Благодаря и на генералния спонсор, който продължава да помага всячески и без който Левски в момента не би могъл да се справи с поставените задачи.

Левски го имало преди нас, ще го има и след нас. Не може Левски да е залог на една личност или група от личности с неизяснени интереси и цели”, коментира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук