Бижутера напуснал бесен “Мача на надеждата“

Покрай еуфорията малцина забелязаха, че Йовов не се появи на терена по време на благотворителната среща, нищо че бе анонсиран и излезе заедно с останалите от тунела на Националния стадион. Оказа се обаче, че Йовов се е обидил и си е тръгнал с края на срещата. Причината за недоволството му се крие в Димитър Бербатов и Мартин Петров. Двамата са нарушили предварителната договорка, която е имало в родната съблекалня. Участниците в „Мач на надеждата” се били разбрали всеки да играе по 45 минути. Това обаче било нарушено от Бербо и Мартин, на които им харесало да бъдат отново център на внимание. Двамата не отстъпиха ред на почивката. Те се появиха в игра и през втората част. Така за Йовов останали 5 минути, за да запише участие в срещата.

Той обаче бил твърд, когато Димитър Димитров му дал знак да се появи на терена и отсякъл: „Аз да не съм за 5 минути!”. След това се прибрал в съблекалнята, преоблякъл се и отпрашил от стадион „Васил Левски”. Бившият национал не присъствал на партито, което било организирано за участниците в нощния клуб на хотела, в който бяха отседнали.

Според запознати на Йовов му е болно, защото заедно с Димитър Иванков и Мариян Христов веднага отпътуваха до Лондон, когато стана ясно, че Стенли страда от левкемия и трябва да прекрати кариерата си, за да бъде приет в болница в столицата, за да се стартира лечението му.

В същото време Бербатов, който през 2012 година бе част от Фулъм, дълго време бе бавил срещата си със Стенли. В подкрепа на Петров, Левски излезе с екипи на Астън Вила и националния отбор с неговото име и номер преди дербито с Лудогорец, загубено с 0:1. Йовов пък игра с 19, а не с 10 на гърба си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук