Айнтрахт обмисля оферта за неизменен титуляр на Левски

Айнтрахт е хвърлил око на вратаря на Левски Пламен Андреев. Младият страж се представи на отлично ниво и в двата мача с германския клуб от Лигата на конференциите. Затова “орлите” сериозно обмислят да отправят оферта за него през зимата. Във Франкфурт виждат в негово лице отлична алтернатива на Кевин Трап, а в бъдеще той може дари да получи по-сериозна роля на “Дойче Банк Парк”.

Германците вече привлякоха един млад вратар през този трансферен прозорец. Става въпрос за Кауа Сантос, за когото платиха 1,5 млн. евро па Фламенго. От Франкфурт обаче са признали пред хора от Левски, че до тази покупка е можело да не се стигне, ако по-рано са хвърлили око на Андреев. Те се надяват, че ще имат предимство пред другите отбори, които може да изявят желание да купят Пламен.

Има и още двама играчи на Левски, които са им допаднали. Това са Хосе Кордоба и Уелтън. Защитникът обезличи в първата среща Рандал Коло Муани. Нападателят вкара попадението за “орлите” в началото, но панамецът почти не му позволи да се срещне с топката до края на мача. Уелтън пък и в двата мача бе основната заплаха за защитата на Айнтрахт. Техните изяви ще бъдат следени регулярно от скаути на германския клуб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук