Краев: Трябва още от утре да загатнем за какво става въпрос, че сме готови на всичко, за да се борим за шампиони

Капитанът на Левски – Андриан Краев – говори след прибирането на отбора от Германия. Вчера “сините” загубиха с 0:2 от Айнтрахт и отпаднаха от Лига на конференциите.

“Чувството беше уникално. Безценен опит за нас. Имахме нужда от това, за да си повярваме, да израснем като колектив, като отбор и да следват доста добри дни за нас.

Всички помечтахме до последно. Накрая се пропукахме. Искам да благодаря на феновете за този изминал месец – месец и половина. Беше невероятно приключение за нас. Надявам се това да ни донесе увереност и да ни помага в първенството.

Сега сме доста изморени, но бързо ще се възстановим. Веднага се вдигаме, играем срещу Хебър пред нашата публика. Трябва още от утре да загатнем за какво става въпрос, че сме готови на всичко, за да се борим за шампиони.

Трябва да сме мотивирани от случилото се, заредени с оптимизъм. Сверихме си часовника. Не сме толкова далеч от това ниво. Трябва ни още малко опит, такива мачове да играем. Класата я имаме. Очаква ни светло бъдеще”, коментира Краев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук