Ръководството на Левски представи на феновете си препоръките на полицията във Франкфурт преди днешната среща с Айнтрахт от турнира Лига на Конференциите. Домакините любезно предоставят различни маршрути, с които привържениците могат да стигнат до стадиона. Ето какво написаха “сините”:

“Левскари, представяме на Вашето внимание препоръките на полицията във Франкфурт относно придвижването на „сините“, до стадион „Deutsche Bank Park“ за реванша с Айнтрахт Франкфурт.

Препоръките са за сборен пункт в 16:30 часа на площад “Römerberg”, който се намира в близост до градската гара и центъра. Привържениците ще бъдат ескортирани от полиция, като кордонът тръгва в 17:00 часа и ще продължи близо 40 минути до Hauptbahnhof във Франкфурт.

В 18:00 часа оттам тръгва безплатният влак предназначен за привържениците на Левски (S Bahn) до спирката на стадион „Deuche Bank Park“ – Stadion. След което групата ще бъде съпроводена полицейски кортеж до вход Е6 на стадион „Deuche Bank Park“.

Желаещите да планират самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (Tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с лични автомобили, трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd, преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на Левски е определен паркинг P9 (https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9), който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.

Полицията също така съветва привържениците да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг “Gleisdreieck”, който е предназначен за фенове на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук