Футболисти на ПФК „Левски“ от близкото минало ще се включат в благотворителния спектакъл, наречен „Мач на Надеждата“. Сред тях са голмайстор №1 в историята на клуба – Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на УС Христо Йовов.

Мащабното събитие, организирано от Фондация „Стилиян Петров“, ще се състои на 6 септември, сряда, а със събраните средства ще се даде възможност да се подобрят условията в няколко онкологични болници в страната, както и да се подпомогнат деца и младежи, борещи се с коварното заболяване.

Сред останалите участници, оставили трайна следа в историята на любимия отбор, блестят имената на Димитър Иванков, Станимир Стоилов, Димитър Димитров – Херо, Мариян Христов, Илиян Стоянов, Илиан Илиев, Илия Груев и Здравко Здравков.

Приятна изненада за публиката ще бъдат и две възпитанички на Клуб по художествена гимнастика „Левски“.

Сборният отбор от български легенди ще се изправи в шоу спектакъла срещу звездния отбор на чужденците. За да уважат бившия капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка у нас ще пристигнат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.

6 септември, Национален стадион “Васил Левски”, 17:00 часа

БИЛЕТИ bilet.bg: bit.ly/44jq8ut

БИЛЕТИ epaygo: bit.ly/3OyGusG

БИЛЕТИ на касите на EasyPay в цялата страна

Към събитието: https://fb.me/e/1jfQKzKBV

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук