Емил Ангелов: Не сме обречени и този мач няма да е никак лек за Айнтрахт

Бившият нападател на Левски – Емил Ангелов – Бабангида сподели, че “сините” по нищо не отстъпват на Айнтрахт и се надява да ги види в групите на Лигата на конференциите. Той заяви, че играчите на Николай Костов са можели дори да победят германците в София.

“Решителен гол в последната минута – винаги хубаво изживяване. Особено гол като този. Публиката и играчите го заслужаваха. В крайна сметка Левски имаше много положения, които можеше да вкара. И Роналдо пропусна, а след това и Уелтън. Бих казал, че “сините” изиграха един много добър мач. Още от наше време не бях виждал толкова претъпкан стадион. Една хубава европейска вечер. Хората бяха щастливи. Левски игра доста добре и се противопостави на съперника си във всяка една зона. Една грешка беше допусната и от нея падна голът на Муани. Нищо не можем да кажем на Асен Митков. Той е младо момче и се развива добре. Чест му прави, че иска топката в толкова опасна зона. Пробва да се обърне и да създаде числено предимство на съотборниците си в средата на терена. Това е зона, която ако преминеш, даваш голямо предимство на тима си. Ставаше една голяма дупка за Айнтрахт. В крайна сметка не му се получи, но той също игра силно и се вдигна след това. Възхитен съм, че момчетата дадоха всичко от себе си. Левски е много млад отбор и го чака светло бъдеще. Всичко беше на ниво и играха като равен с равен. Бих казал, че дори ги изпуснахме. Мачът трябваше да е за Левски, но не си реализирахме ситуациите”, заяви Бабангида.

“Нормално е да ги има претенциите за дузпа срещу Роналдо. Той трябваше да я изиграе тази ситуация малко по-правилно. Редно беше да отвори повече ръцете. Аз, като нападател, си издействах такива дузпа. Той влезе пред противниковия играч, но трябваше да разпери ръцете си, а не го направи. В крайна сметка добре игра момчето. Пропуски прави всеки. Редно е да го поздравим за хъса, който показа. Всички бяха на ниво и не отстъпваха в нито един показател на противниците си. Те бяха малко по-скоростни. Бековете им бяха много активни. Айнтрахт е сериозен отбор. Много хора си мислят, че Левски няма никакъв шанс там, но аз не съм на това мнение. Не сме обречени и този мач няма да е никак лек за Айнтрахт. Левски има всички шансове да отстрани съперника си. Не бива да бъдем респектирани от тях. По нищо не им отстъпваме. Ако не бъдем респектнрани – ще ги отстраним. Левски ще има много повече пространства там и трябва да ги използва. Проследих срещата на Айнтрахт с Дармщад и тогава „орлите” бяха доста мудни – и в защита, и в атака. Сега е моментът Левски да покаже това, което може. Сега е моментът този не.ски отбор да бъде отстранен. Левски е на 90 минути от влизането в групите. Сигурен съм и вярвам в тези играчи на Николай Костов”, завърши бившото острие на “сините”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук