Sky sports Германия: Късен приказен гол шокира Франкфурт. „Орлите“ стигнаха само до равен в Лигата на конференциите

Не само в германската преса, но и в лагера на „орлите“ засега цари спокойствие, че реваншът след седмица ще бъде спечелен. В Айнтрахт по-скоро отдават изпуснатата победа на липса на късмет. Следователно не бяха активирани алармите в клуба.

Повечето от заглавията в германските медии не подсказват за проблем в отбора от Айнтрахт. Fussballdaten.de пише: „Айнтрахт убеди, въпреки че допусна късен изравнителен гол“.

Kicker излезе със следното заглавие: „Мечтан гол в края лиши Айнтрахт от победа в София“. В материала си авторитетната медия акцентира върху пропуска на Роналдо в 39-ата минута. Според написаното „орлите“ са имали контрола върху центъра на терена през второто полувреме и са използвали по-добре крилата си.

„Все пак беше незадоволително показаното от отбора в нападение. В края нищо не се промени. Айнтрахт се защитаваше концентрирано и въпреки всичките си опити, Левски просто не представляваше опасност. Чак в петата минута на добавеното време резервата Фадига нацели топката фантастично в горния десен ъгъл“, пише Kicker.

Sky Sports Germany е малко по-остър към Айнтрахт Франкфурт, като използва „шокира“ в заглавието. „Късен приказен гол шокира Франкфурт! „Орлите“ стигнаха само до равен в Лигата на конференциите“, е то. Отново от авторитетната медия споменават невероятния пропуск на Роналдо към края на първото полувреме.

„Франкфурт успя да убеди, въпреки че получи изравнителен гол от Левски в самия край. В Айнтрахт Франкфурт не са включени аларми въпреки шокиращото развитие на първия мач от плейофите на Лигата на конференциите“, пише Sport1.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук