Левски излезе от Ада и е на крачка от Рая

Левски е велик! Левски оцеля в една битка на живот и смърт. Доскоро „сините” се бориха за лиценз и бяха заплашени от фалит, а сега са на крачка от групите на Лигата на конференциите. Скокът е огромен, а усилията на всички на „Герена” – също. Днес Левски се изправя срещу един мечтан и същевременно ужасен съперник – Айнтрахт Франкфурт. Германците, които спечелиха преди две години Лига Европа след невероятен рейд в Европа, които притежават уникална агитка, на която всеки се възхищава…

Истината е, че мачът днес е бонус за добре свършената работа. Левски изигра страхотни мачове в Европа този сезон. Спечели запомнящи се победи, накара феновете си да изригнат от радост, да изкупят 35 000 билета за часове, да са горди с отбора си. Най-важното вече е свършено, но този Левски може повече. Показа го в Скопие, където помете Шкупи дори и на разораната ниво. Доказа го срещу Алоел Беер Шева, когато не се отказа да гони успеха да последната минута. Защо да не го направи и срещу Айнтрахт?! Да, трудно ще е, но хубавите неща не са лесни.

Каквото и да се случи, днес на националния стадион „Васил Левски” ще има празник. Футболен празник, на който Левски и феновете си спечелиха заслужено място с много усилия, лишения, страст и любов. Левски излезе от Ада и е на крачка от Рая!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук