Ето колко фенове на Айнтрахт идват на “Васил Левски”! Застъпници ще бранят МОЧA

Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София заради предстоящия мач на “Левски” и “Айнтрахт” от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Освен мача, се очакват и прояви в защита на Паметника на съветската армия – съответно от 8 и 18 ч. От 16 ч. в Градската градина ще се проведе събитие по повод Деня на независимостта на Украйна. По-късно, в 19 часа, започва и шествие, което ще стигне до Народния театър. Събитието ще приключи около 20:30 ч.

Засилена ще бъде охраната около Паметника на съветската армия, като при необходимост ще бъдат насочени допълнителни полицейски сили. В следобедните часове е възможно да се затрудни движението в София, особено в централната част.

“За всички събития е създадена организация за контролиране на пътното движение и за охрана на обществения ред, като полицейско присъствие ще бъде още от малките квартали и ще се засилва с приближаване към центъра”, каза Иван Георгиев – началник сектор масови мероприятия към СДВР, цитиран от БНТ.

Полицията ще държи буфери между феновете на “Левски” и “Айнтрахт”. Няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, ще се съпровождат по-големи групи. Феновете от Германия са започнали да пристигат още вчера, до момента няма информация за инциденти. Очакват се около 2500 чуждестранни фенове от Германия, толкова са и билетите, които ще бъдат продадени.

За всички чужди фенове, които не успеят да си купят билети, има организирано фен пространство при езерото “Ариана”, където ще могат да подкрепят отбора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук