BILD: Горко на всеки отбор, ако бразилците на Левски са във вихъра си

Една от най-влиятелните медии в Германия – „Билд“, предупреди Айнтрахт Франкфурт и феновете му, че в четвъртък в София няма да бъде леко. Причината затова, най-вече, е бразилската колония на „Герена“.

„Дясното крило Роналдо донесе победата над Апоел Беер Шева, а преди това се разписа Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тримата са във вихъра си“, пише „Билд“.

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на „Герена“. Това са Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи предстоящото пътуване до София, както и Райнер Фалкенхайн. Последният е на 61 години и е съветник на треньора Дино Топмьолер и асистенте му. „Билд“ твърди, че той отлично познава Даниел Боримиров, когото е разузнавал като играч на Мюнхен 1860.

Германците са направили и проверка на стадион „Васил Левски“, където се очаква да имат поне 4000 свои привърженици. Иначе, „Дойче банк“ е разпродаден на почти 100% за реванша с Левски, след като Айнтрахт има 35 000 абонати при 51 000 места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук