Сериозни неприятности пред Николай Костов преди утрешния реванш с Апоел

Със сериозна неприятност ще трябва да се справя старши треньора на Левски – Николай Костов. Един от най-важните футболисти на отбора – Жереми Петрис – няма да може играе срещу Апоел, тъй като все още не е възстановен. Все пак има и добра новина за наставника – той ще може да разчита на Кристиан Димитров.

“Марин Петков е с проблем. Жереми не е възстановен. Възстановен е Кристиан Димитров. Петрис е основен играч, много добър защитник. Надявахме се да се възстанови за този мач, но за съжаление не успя. Когато един от най-добрите играчи в защита липсва, не е приятно. Няма да играем с трима защитници. По-скоро ще бъдем с четирима в отбрана”, заяви Костов.

Пред Николай Костов има и още един проблем, който се появи преди реванша с Апоел. Участие в днешната тренировка не взе Николай Михайлов. Причината не е ясна, но най-вероятно става въпрос за вирус или някакво неразположение. Така, ако опитният страж отпадне за двубоя, Николай Костов ще може разчита само на Пламен Андреев и все още неопитния Иван Андонов. Иначе в заниманието се включиха много юноши.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук