Костов: Убеден съм, че играчите ще се борят като лъвове за всяка топка (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Николай Костов – даде пресконференция преди реванша срещу Апоел (Беер Шева) от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

“Сигурен съм, че за мотивация не става дума. Няма нужда. Убеден съм, че играчите ще се борят като лъвове за всяка топка. Когато я отнемем, трябва да знаем какво градивно може да произлезе от владението. Там е насочено винаги нашето внимание. Убеден съм, че тези въпроси трябва да бъдат решени в Левски, за да може играта на Левски да бъде по-различна. Винаги да се усъвършенстваме с топката, за да сме по-непредсказуеми за нашите противници.

И дузпи тренираме, готови сме за всичко. Имаме увереност, разбира се. Особено след като играем пред нашата публика. Вярваме в играчите. В едно съм сигурен – Апоел ще излезе с много голямо самочувствие. Агресивни са, имат опитни играчи.

Изненадахме се от решението на Ивелин Попов в този момент. Вече го преживяхме и насочваме вниманието към утрешния ден. Въпросът за евентуален заместник на Ивелин Попов ще бъде обсъден след мача.

Организацията ни на игра е ключово за това, че не допускаме голове. Добре организирани сме, когато топката е в противника. Закриваме пространствата, стараем се да пресираме високо.

Бяхме принудени да отложим мача заради изтощение. Това повлия на решението ни.

Много е важно да продължим напред, за да видим европейската реалност. Айнтрахт е отбор, който не е на нивото на Апоел, а е много по-добър. Това ще бъде един тест за нас. Искаме да видим на какво сме способни срещу подобни грандове като Айнтрахт. Очаквам това, което сме анализирали за силните и слабите страни на Апоел, да играят така, както играят във всичките си мачове. Не очаквам нещо специално срещу нашия отбор”, коментира Костов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук