Костов: Знаем много за съперника. Интересен отбор

Старши треньорът на Левски Николай Костов говоря пред медиите преди утрешния сблъсък с Апоел (Беер Шева). Сините пристигнаха днес в Израел след малко сложен полет.
“Изморени сме, но не сме изнервени от пътуването. Неприятно е, че отсъстват двама от основните ни играчи (Жереми Петрис и Кристиан Димитров б.р.), но има кой да ги замести. Няма как да ви кажа кои ще са на тяхно място в момента, но сме готови със състава и стратегията. Няма как да подценим отбора на Апоел, защото това е много силен тим. Няма как и да ги надценим обаче, защото и Левски е много силен отбор. Надяваме се на хубав мач и да получим добър резултат”, започна Костов,

“Знаем много за съперника. Интересен отбор. Анализирали сме го изключително много. Има много преходи в играта му, които понякога е трудно да се проследят. За скандала в отбора нямаме подробна информация и няма как да говоря. Най-добрият им играч няма да играе. Разбира се, че ми е приятно, че няма да е срещу нас. Очаквам равностоен мач, но вярвам в моите футболисти и очаквам положителен резултат. Много ми харесва отборът на Апоел, но повече им харесва Левски. Напоследък правим добри игри. Концентрирани сме повече върху нашия отбор”.

“Не искам да правя сравнения, но Апоел е доста силен отбор. Имат много добри играчи в линията на атаката. Имат интересни взаимодействия в предни позиции и са много нестандартни. Дори се затрудняваме да ги анализираме на моменти. Много ще ни липсва публиката”, завърши Костов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук