Костов: Не достигнаха голове. Създадохме доста положения. Имахме положения (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, отдаде загубата на липсата на голове. Наставникът отказа да обвини някой от играчите си предвид това, че още в шестата минута извърши принудителна смяна – Жереми Петрис напусна, а Патрик-Габриел Галчев влезе в игра.

Костов заяви, че щабът на „сините“ вече е анализирал и противника в Лига на конференциите – Апоел Беер Шева. Специалистът похвали и дебютиралия Дарлан – второто и засега последно лятно попълнение на 26-кратния шампион.

„Не достигнаха голове. Създадохме доста положения. Имахме положения. Имахме усещане, че ако изравним до 60-та, 70-та, 80-та минута, може да спечелим. Такова темпо наложихме. Наложи се Галчев да влезе в самото начало. Лошо тръгнахме с контузията на Петрис. Получихме гол, не обвинявам никого, но така се получи ситуацията. След това догонвахме противника. Не обвинявам никого. Даже съм доволен от играчите, поздравявам ги за духа“.

„Много добре бяхме физически. Даже надбягахме противника 90 минути“.

„Дарлан е опитен играч, представи се много добре. Владее топката, усеща ситуациите, мисля, че добре допада за нашия стил“.

„Футболистите винаги са в добро настроение, когато побеждават. Ние и днес играхме добре, но не взехме даже и точка. Само срещу македонците не бихме уверено. Бяхме концентрирани за мача. Бяхме и подготвени много добре. Просто така се случи. Не искам повече да коментирам, защото говоря едни и същи неща“.

„Сериозно предизвикателство е за нашия отбор. Готови сме за израелците. Анализирали сме Апоел Беер Шева. Вярвам в доброто представяне. Надяваме се да реализираме повече от ситуациите“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук