Най-сетне! Левски игра както трябва, а не както искат от негo

Слаб съперник, страхлива игра. Какви ли не квалификации и определения заваляха след реванша между Левски и Шкупи. Да, „сините” вдигнаха летвата с шоуто, което направиха при 6:0 над Локомотив София. Но какво от това? Едва ли някой е очаквал, че всеки мач ще е така. Е, със сигурност има хиляди, на които им се иска серия от подобни победи, но същите трябва с ръка на сърцето да си признаят, че подобни неща стават само на компютърна игра. Действителността е друга. Тимът на Николай Костов си свърши работата. Това е! Левски е в следващата фаза на турнира. Нали това искаха всички? Или бъркаме… Да, случи се без рискове, глупости, треперене и излишен плам, който идва от трибуните. Същите тези трибуни, които отново бяха пълни до краен предел, но този път нямаше реки от сълзи, както бе през миналото лято при фиаското с Хамрун. А да бяха само малтийците…..Какво ли не преживяха „сините” фенове от мачовете с Тампере насам. Айде, стига! Който иска шоу – да ходи на цирк.

Време е Левски да покаже, че наистина има опит в Европа. Защото там мачовете понякога трябва да се спечелят с рутина и акъл, а не с финтове и излишни емоции. С една ситуация. За секунди, стотни! Без да блестиш. Просто да си на правилното време, в правилното място. Както бе Марин Петков накрая! 2 победи от 2 мача! Колко пъти това се е отдавало на „сините” от 2010 година насам? И то без да допускат голове.

И няма смисъл този отбор да се натоварва с излишни очаквания и задължения. Напротив, много добре се справи до този момент. Никой нищо не очакваше от него, напротив, точеха се ножове да бъдат съсичани играчи и треньори. Кому е нужно? Никой не знае!

Ясно е обаче едно – идва ново препятствие и този тим има нужда от подкрепа, а не отрицание. Защото предстои по-сложна битка, където и една грешка ще струва скъпо. А, който иска: „Сините, в атака!”, то има и детски мачове. Там падат по 5, 6, 7, 8 и повече голове!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук