Илиана Раева се обърна към държавните институции минути след победата на Левски над Шкупи

Илиана Раева се обърна към държавните институции. Повод за това стана публикация на Любомир Костадинов, минути след победата на Левски над Шкупи с 2:0. “Смърт за Раев”, написа Костадинов във Фейсбук.

Ето и публикацията на съпругата на Наско Сираков:

До Президента на РБългария, г-н Румен Радев

До председателя на НС, г-н Росен Желязков

До министър председателя на Р България, г-н Николай Денков

До министъра на МВР, г-н Калин Стоянов

До мимистъра на ММС, доц. д-р Димитър Илиев

До Прокуратурата на Р България

До председателите на всички политически партии

До всички медии в страната

До всички Левскари

До цялата българска общественост

Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за съдействие и помощ.

Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към съпруга ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи “СМЪРТ ЗА РАЕВ”. В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя:

“ И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ”

Лицето Любомир Костадинов, наричан Младежът, системно обижда, унижава семейството ни. По незнайни причини има претенции към ПФК “ Левски”. Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на “Левски” явно е отключило неконтролируеми емоции и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това вече е много сериозно.

Няма да обяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да правим и даваме на България и на ПФК “Левски”. Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни възможности като много българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме силно България и с огромна любов двамата работим успешно за имиджа и пред света.

Аз все още вярвам в институциите на страната си. И няма да спра да вярвам.

Във всяка цивилизована, правова, европейска държава, този човек вече щеше да е задържан, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със смърт.

Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на на този… не знам как точно да го определя.

Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и искам да попитам:

Кой дава увереност на този човек безнаказано и уверено да малтретира семейството ми?

Кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва СЪС СМЪРТ семейството ми?

Какво е вършил този човек ( трудно произнасям тази дума за него), за което не е бил наказван според Закона, за да си позволи да заплашва семейството ми със смърт?

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава вяра да дерибейства безнаказано?

Уважаеми дами господа!

Моля за вашата помощ и адекватни реакции за случилото се.

Този човек няма място не само на стадиона, той няма място по улиците. Той е заплаха за живота на семейството ми., а може би и на други, за които не знаем.

Ако институциите не ни помогнат, ви уверявам, че като гражданка на Обединена Европа ще поискам публична помощ от Европейския Парламент и институции.

Аз вярвам, че българските институции ще направят необходимото. Моля, не убивайте надеждите ми, защото със сигурност много хора ще припознаят своето мислене и чувства чрез това мое обръщение.

Бих искала да благодаря за абсолютната подкрепа на левскарската общност към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша подкрепа му дава безгранични сили и вяра да продължи Мисията за спасяване на любимия си “Левски”

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и заедно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му помагат безрезервно всеки ден ще успее!

Отворете снимката и прочетете и коментарите под нея.

P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти…

Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук