Сонко е приключил с Левски някъде на полувремето в последния мач с Лудогорец

За да затворя темата за трансфера на Сонко.

Клаузата за конфиденциалност е ясна. При всички трансфери на Лудогорец е ясна цената, тук – не. Имаме ли съмнение по чие желание?

Иначе ако търсим момента кога Сонко е приключил с Левски, то може би е някъде на полувремето в последния мач с Лудогорец, когато при 1:1 най-добрият ни защитник е сменен от Дейвид Михалев. А после при 2:1 смениха и Филип Кръстев. Липсата на спортна амбиция не се харесва на нито един добър играч.

И сега за трансферната сума. Трябваше ли Сонко да бъде оставен до края на договора? Ами при тези пари – категорично да. Прескачането на един кръг в Европа е 250 000 евро. Ако стигнеш плейоф, това надхвърля трансфера. Ако стигнеш групи – да не говорим. Ако си шампион – започваш от около 2 милиона евро. Т.е. борейки се за титлата и за тези 2 милиона евро, трябват ли ти добри футболисти или е окей да ги дадеш на пряк конкурент. Всъщност има ли спортни амбиции изобщо Левски?

А пряката полза не я коментирам – 30% в НАП заради запора и 10% при управляващата фирма по договора за „добро управление“, който не бил договор за управление, макар че пишело че е договор за управление. Всъщност тази ню-ню сделка добро управление ли е?

Прах в очите само.

Впрочем за първи път ЦСКА-София ще има повече продадени абонаментни карти, след като „гони рекорд от 2400“.

Докато сегашните управници са на „Герена“, така ще е. Алтернативата я видяхте в рамките на година и половина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук