Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отново подкрепи съпруга си – собственика на Левски Наско Сираков.

Легендарният голмайстор на 26-кратните първенци е обект на все по-засилени критики от страна на „синята“ общност, която видимо е разделена относно оставането му на „Герена“.

Раева сподели публикация на страницата „Неорганизирани привърженици на Левски София“, с която за пореден път се обяви против обявените протести и разцеплението сред „сините“.

„Да призоваваш за протести няма нищо общо с левскарството! Да призоваваш, да не се помага на Левски, да не ходиш на мачове.. това звучи по-скоро да го е писал някой от Армията или Папагалите от Пловдив, тоест е равно на антилевскарство.

Някой хора отново бъркат личните си отношение с благото на целият ни клуб.

За това, нека този сезон бъде сезона на ПОДКРЕПАТА! Този сезон да бъде поредният сезон, в който най-посещаваният стадион е Герена, най-много продадени артикули са от магазина в Сектор А, най-много продадени членски и абонаменти карти са на нас Левскарите. Другото е заблудена представа, че защитаваш интересите на Левски. Въпроса е, кои точно интереси? На тези, които киснат в някакво кафе по цял ден? Не, мерси. Левски е над всички, разберете го най-накрая!

Нека 2023/2024 бъде сезона на подкрепата!“, гласи текстът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук