Левски привлича двама нови полузащитници (ВИДЕО)

Левски ще привлече двама нови полузащитници. Това обяви старши треньорът на “сините” – Николай Костов.

“Със сигурност сме по-готови, отколкото в началото на подготовката. Амбицирани сме да се представим добре в шампионата, да го спечелим, винаги да излизаме достойно от всеки двубой, за да изглеждаме достойно в очите на феновете и ръководителите.

До голяма степен успяхме да свършим добра работа. Най-важната цел беше да се сработим с играчите, да представим философията, която ще изповядваме и да предложим базисните принципи на тази философия, която е базирана на владеене на топката.

Има разбиране от играчите. Вече не мислим толкова елементарно, не искаме да превземем вратата на противника по елементарния начин. Играта ни е базирана на много подавания, които имат за цел да разместят противника. Все по-добри и по-добри са взаимодействията. Качеството на играта се подобрява, защото се подобрява и качеството на подаването. Добре се справяме с подобряването на играта във всички аспекти.

Усещам и виждам голямо играчи у футболистите. Апелирам публиката да подкрепя футболистите, отбора, за да имаме колективен оптимизъм и да трупаме увереност с победите, които ще имаме в шампионата. Със сигурност няма да победим всички, но мисля, че оптимизмът ще зарежда играчите ни и ще бъдат по-уверени.

Запазихме гръбнака, това е най-важното – да оценим това, което имаме. Всички привърженици да са спокойни, ще привлечем двама полузащитници. Избрали сме ги, има разбиране от всички страни. Малко търпение.

Много е важно за нас винаги да имаме свежи футболисти, които да излизат от школата на Левски, която е доказана и винаги дава добри футболисти. Това е актуална тема в развитието на Левски. Даваме път на младите, изчакваме да видим кога и за кого е най-удобният момент. Най-лесно се работи с младите, тъй като те винаги са готови да изпълняват зададените задачи.

Имаме добър колектив. Оптимист съм, че ще става все по-добър и по-добър.

След мача с АПОЕЛ похвалих ЦСКА 1948. Развиват се много добре, играят все по-успешно и резултатно. Сега навлязоха нови футболисти и сме малко дезинформирани относно основния състав и не можем да направим анализ за първия мач с тях. Затрудняваме се да анализираме противника, тъй като постоянно променяха основния състав.

Изцяло съм фокусиран върху нашия отбор. Имам наблюдение върху останалите отбори, но с екипа сме взели решение да се подготвяме мач за мач, за да сме по-точни и да не отклоняваме мислите си.

По всяка вероятност няма да пращаме човек, който да наблюдава на живо мача между нашите евентуални съперници в Европа. Може би, ако влезем в груповата фаза, тогава ще имаме повече възможности за наблюдение.

Имам амбиция да направим такъв отбор, че всички да искат да гледат Левски. Така да играем, че всички да искат, не само нашите привърженици. Амбицирани сме да развиваме добър, комбинативен футбол, да сме непредсказуеми, да имаме много варианти за развитие на атаките, да не разчитаме само на грешки на противника. Това е като цел. Всичко трябва да бъде съпътствано с добри резултати. Амбицирани сме да покажем на нашите привърженици, че сме достойни да се борим за шампионска титла и да излизаме достойно от всеки мач”, коментира Костов пред клубната телевизия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук