Илиана Раева отговори на атаките към нейния съпруг Наско Сираков. Припомняме, че вчера НКП и Сдружение „Левски на левскарите“ обявиха протест, който ще приключи, когато “синята” легенда, понастоящем мажоритарен собственик на Левски, се оттегли от клуба.

Ето какво написа председателят на Българската федерация по художествена гимнастика:

ВАЖНО‼️

Нека го прочетат многобройните сини фенове, политиците ни, хората от институциите!

Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение – ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България.

Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски:

“Повече от 10 години ФК.Левски е тероризиран от група маргинали,хора с големи амбиции,но нулева житейска и професионална реализация.Хора ,които не са управлявали дори етажна собственост са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове,да управляват,търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България. През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”;Левски на Левскарите и превзет националния клуб на привържениците от вътре,с една единствена цел,гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран,узурпиран заглушен.През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот.Протест докато въпросните герои милеещи за синята идея не получиха акции,магазин,мърчедайзинг,охрана ,процент от билети. Господа сепаратисти време е вече да паднат маските и да си признаем,че вие разделяте а не обединявате.Вие мразите а не обичате,вашата основна цел е да има зависим Левски,не свободен и проспериращ. Вашите ментори ходят с анцунг и говорят на диалект,вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект.Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали ,обслужвани от журналисти готови за един таратор да предадат всичко свято. Господа отидете в клубната експозиция и вижте ,какви Левскари са се раждали,слава Бог ще се раждат,за най-голямо щастие не приличат на вас!!! П.П.Г-н Сираков,Г-н Борисов,дръжте далеч търговците от храма(Георги Аспарухов).Хора на , които са скъпи билетите и абонаментните карти,тези и без това влизат без пари са много под 1(един )процент.Вашият най-голям капитал е феноменът публиката на Левски,феномен описан от Смирненски,,От каруцар до Цар”От каруцар до цар ,от богат до просяк,от неграмотен до интелектуалец,всички ние подкрепяме Левски!!!

Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров,гениалният поет обичащ десният отбор пише,,Монокълът златен,каскета е син”

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината ,група футболни хулигани с корестни намерения,нямат никакво значение!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук