Разжалването на Пламен Андреев не е самостоятелно решение на Николай Костов. Напротив, оказа се, че е имало доста широко обсъждане по този въпрос треньорът на „сините” е бил посъветван да предприеме този ход. Бившите играчи смятали, че Костов трябва да се опре върху по-опитните играчи, а на Андреев все още му е рано да бъде сред водещите фигури в съблекалнята. Този, както и други въпроси, които могат да помогнат на Костов за развитието на Левски, са били обсъдени на срещата между Костов и легендите, която бе организирана от него.

По време на първия си период в Левски специалистът се оплака, че е очаквал повече помощ от страна на бившите играчи на клуба. Вместо това обаче е получил най-вече критики и удари под кръста. Сега Костов се опитвал да промени тази ситуацията. И е решил да се възползва от съветите, които е получил.

Така в съблекалнята бяха проведени избори, които доведоха до решението на играчите, че втори капитан ще бъде Ноа Сонко Сундберг, а трети ще бъде Андриан Краев. Титуляр си остана Николай Михайлов. Във вторник обаче с лентата се изяви Ивелин Попов. Причината е, че нито един от другите трима не бе сред стартовите 11 в мача с Марица, спечелен с 3:1. Сундберг и Михайлов пък дори не взеха участие в нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук