Попето: Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Той е левскар (ВИДЕО)

Ивелин Попов говори след успеха на Левски над Марица Пловдив с 3:1 в третата контролна среща на клуба от „Герена“. Попето сподели, че продължава да вярва, че Георги Миланов ще се върне в клуба.

„Полезна контрола, малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме добре за първите мачове“, заяви Ивелин Попов.

„Работата на футболисти и треньори се съди по резултатите. Надявам се да имаме добри резултати, защото вършим наистина хубава работа“, каза още той.

„Свикваме с новия треньор и ние сме длъжни да се съобразяваме с тях. Аз още миналата година казах, че отборът наистина голям потенциал. От ръководството зависи дали ще се привличат нови футболисти или не, но като потенциал и качества сме в тройката. Всеки иска да има 20 равностойни футболисти, но такава е ситуацията в клуба. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, заяви още Попето.

„Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Той е левскар и няма да отиде на друго място в България“, уверен е Попов.

„Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени“, завърши Ивелин Попов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук