Популярният германски лекар Ерих Рембек ще решава селекцията на Левски. Именно той ще има тежката дума за Билал Бари, който все още не започва тренировки с тима, защото в България няколко лекари са направили напълно различни заключения за състоянието му.

Припомняме, че мароканецът получи тежка контузия в началото на миналия сезон. Беше средата на септември, когато Бари пострада по време на тренировка, а в началото на следващия месец беше опериран. Оттогава обаче възстановяването му не върви по план и завръщането му се отлага постоянно.

Именно заради това изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров е използвал контактите си с едно от светилата в спортната медицина – Ерих Рембек, за да може именно той да реши случая. Германският лекар ще получи днес актуални снимки от магнитния резонанс на Бари и ще каже мнението си, което на „Герена” ще бъде прието като крайно.

Така, ако Рембек каже, че Билал Бари няма да може да играе скоро, Левски ще вземе нов нападател. Ако пък немецът обяви, че мароканецът е близо до завръщане – „сините” няма да търсят нов таран.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук